Росію принижують у тих регіонах, які вона вважала "своїми", - у ВП про візити Зеленського

Читать на русском

Росію принижують у тих регіонах, які вона вважала

Росію принижують у тих регіонах , які вона вважала "своїми", — у ВП про візити Зеленського

У кожній країні президента України Володимира Зеленського вітають як сильного лідера вільного світу. Водночас, Росію принижуються в тих регіонах, які вона раніше вважала "своїми".

Про це пише в Twitter-акаунті радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

"Мало існує у світі задоволень, більших, ніж споглядання реакцій Москви на візити Президента Зеленського. Як демон, окроплений святою водою, Кремль б’ється в конвульсіях. Задіює мережу десятиліттями агентів, що підгодовуються, продажні ЗМІ, агентів впливу. Марні спроби закричати, перекричати, і щоразу безуспішно, знову і знову зіштовхуючись із приниженням навіть у тих регіонах, які по-імперски вважав "своїми" або щодо яких намагався переконати у цьому решту світу", — написав Подоляк.

Як зазначив радник глави Офісу президента, повага, яку неможливо купити за гроші, є справжньою силою, більшою за газову трубу або корупційні відкати. Україна змусила поважати свою думку та слово.

"На кожній зустрічі звучить прямо або сигналізується побічно: час Путіна (Володимир Путін, російський диктатор, — ред.) та його кліки злочинців минули. Навіть там, де їх не вважають поганими, їх вважають жалюгідними. Росія зазнає військової поразки, і це неминуче . Міжнародне право буде повернуто на порядок денний. Час обговорювати післявоєнний устрій миру", — додав Подоляк.

Стрелочник
Стрелочник
http://strelochnik.com - Стрелочник - инсайд и коруппция в транспортной отрасли.